- کلاژن
فراوانترین پروتئین بدن است که در تمام اندامهای داخلی یافت می شود. این پروتئین نقش اساسی در سلامت بدن ، بخصوص پوست دارد.
سلولهای فیبروپلاست مسئول ساختن کلاژن از آمینو اسیدها می باشند.
تامین آمینواسیدهای لازم برای تولید کلاژن ، میزان و کیفیت تولید کلاژن را تعیین می کند.
ساشه کلاوید تهیه شده از کلاژن دریایی (ماهی) با بیشترین میزان جذب و تشابه به کلاژن بدن می تواند کلیه نیازهای بدن در زمینه دریافت آمینو اسیدهای لازم برای تولید کلاژن را تامین کند.
- تولید کلاژن از سن 21 سالگی کاهش می یابد و به ازای هر سال 1% از کلاژن بدن کاسته می شود. در سن 80 سالگی حدود 70% کلاژن بدن از بین رفته است. برای بازسازی کلاژن نیاز است مصرف مکملهای کلاژن به صورت خوراکی مانند کلاوید را جدی بگیرید.
کلاوید را می توان هر ساعت از روز مصرف نمود. پیشنهاد ما مصرف یک بار در روز همراه غذا، مخلوط شده در آب یا با نوشیدنی های دلخواه خنک یا گرم می باشد.
دوره مصرف و اثر بخشی محصول کلاوید بروی پوست شما حدود یک ماه و بروی مفاصل استخوان حدود 3 ماه می باشد.
کلاژن علاوه بر تامین پروتئین پوست فرم به پوست می دهد، به دلیل آبرسانی بالایی که دارد باعث جوان سازی پوست و پر شدن صورت می شود که نشان دهنده ی افزایش رطوبت زیر پوست است.
- کلاژن پروتئینی است که سلولها را کنارهم نگه می دارد و از بروز روند پیری در همه بافتهای بدن جلوگیری می کند. این پروتئین سبب افزایش خاصیت ارتجاعی پوست شده و از بروز چین و چروک جلوگیری کرده و پوست را جوان می کند.
کلاژن رطوبت لایه های پوست را حفظ کرده و باعث رشد سلولهای جوان می شود.
کلاژن باعث تقویت فولیکول ها، افزایش استحکام ناخن ها، افزایش درخشندگی موها، محافظت در برابر رادیکال های آزاد و پیشگیری از پیری پوست می شود.
کلاژن فراوانترین پروتئین در بدن انسان است و یکی از بلوک های اصلی سازنده ماهیچه ها، استخوان ها، پوست، عضلات، تاندون ها و رباط ها محسوب می شود. کلاژن در بسیاری دیگر از بخش های بدن از جمله رگ های خونی، قرنیه و دندان ها نیز یافت می شود و نقش حیاتی در محافظت و پیوستگی اندام ها رادر تمامی بدن بر عهده دارد. واژه کلاژن از کلمه یونانی “kólla” به معنای چسب گرفته شده است. ساختار مولکولی کلاژن در تصویر قابل مشاهده است:
کلاژن پلی پپتیدی با زنجیره بلند از اسیدهای آمینههایی مانند گلیسین، پرولین، هیدروکسی پرولین و آرژینین تشکیل شده که در طبیعت منحصرا در بافت های حیوانی، بخصوص استخوانها و بافت همبند یافت میشود. کلاژن بخش بزرگی از پوست، مو و ناخنها را میسازد و مسئول خاصیت ارتجاعی پوست، قدرت مو و ثبات بافت همبند است.
پوست بدن انسان تحت تأثیر عوامل متعدد بیرونی مانند نور خورشید، استرس ها، آلودگی های محیطی، نیکوتین و عوامل دیگر شروع به پیری می کند. پوست در بدو تولد نازک بوده و ضخامت آن با افزایش سن تا بزرگسالی افزایش می یابد. فرایند پیری در پوست انسان بطور تدریجی شروع شده و تأثیرات کاهش ضخامت، تغییر بافت، ضعیف تر شدن و کمتر شدن قدرت حفاظتی آن در طول زمان افزوده شده و در نهایت موجب پیری می گردد.
در واقع، پروتئین کلاژن تا ۳۰ درصد از کل پروتئین بدن و ۷۰ درصد از پروتئین پوست را میسازد. تولید کلاژن طبیعی بدن با افزایش سن کاهش مییابد و بسیاری از عوامل مانند عوارض سبک زندگی مدرن (استرس، رژیم غذایی نامناسب، عدم تعادل سلامت روده و غیره) میتوانند توانایی بدن در ساخت کلاژن را کاهش دهند. به دلیل نقشی که این ترکیب پروتئینی در زیبایی و جوانی دارد، کمبود آن باید تامین گردد. گرچه محصولات زیبایی و شامپوها مزایای کلاژن را روی برچسبهایشان بزرگنمایی می کنند، اما مزیتهای واقعی از درمان خوراکی آن حاصل می شود و در شکل موضعی به هیچ درمانی منجر نمی شود. مکملهای خوراکی کلاژن قادر به جبران کاهش طبیعی کلاژن در بدن هستند و پوست را جوان و ماهیچهها را ترمیم میکنند.